A taula!

Els 10 plats més populars de la cuina catalana

Jaume Gubianas

A taula!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-967-0

Nombre de Pàgines: 46

Mides: 27,5 x 21 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Novembre del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

A taula!

Els 10 plats més populars de la cuina catalana

Jaume Gubianas

L’Estel i el Martí són dos nens molt curiosos i els encanta cuinar! Amb ells descobrirem els plats més populars de la cuina catalana, i ens ensenyaran a cuinar-los pas a pas per poder-los elaborar tan bé com ho fan ells. I no només això, sinó que també ens introduiran en la història que hi ha darrere de cada recepta, que ve de l’edat mitjana o fins i tot de més enllà.

Hi trobarem elaboracions molt diverses, fetes amb els ingredients que es tenen a mà i d’altres vinguts d’arreu del món, dolços o salats, per a diari o per a festius, amb productes del mar, de l’hort o del corral, perquè aquesta és la riquesa de la nostra terra.

Mitjançant la gastronomia i l’art de la cuina coneixerem la història i la manera de ser dels catalans.

Jaume Gubianas

Jaume Gubianas Escudé (Navàs, 1966). Va estudiar disseny gràfic a l’Escola Massana de Barcelona i treballa com a dissenyador gràfic i il·lustrador des de fa vint-i-cinc anys. Ha creat marques, catàlegs i capses de productes per a empreses i ha il·lustrat llibres de text d’ESO i Primària i de literatura infantil. Col·labora com a il·lustrador freelance amb estudis de disseny, empreses i agències de publicitat en projectes puntuals. Els seus dibuixos es publiquen habitualment en revistes com Cavall Fort, Cuadernos de Pedagogía o El Pou de la Gallina. També ha pintat murals en escoles i en diferents indrets, principalment de la comarca del Bages. Com a cartellista, ha presentat propostes on la il·lustració té un pes fonamental i que han estat repetidament premiades en concursos de diversos llocs de l’estat. En col·laboració amb els lletristes Joan Vilamala i Ramon Cuéllar ha dibuixat més de quaranta auques, un gènere que ha ajudat a posar al dia a través de la difusió a la xarxa.

Es defineix com un il·lustrador capaç d’adaptar el seu estil a les diferents necessitats que requereix cada encàrrec, la qual cosa li permet treballar en projectes molt diferents. Darrerament, ha publicat alguns àlbums il·lustrats de caràcter educatiu en què també és autor del text.

Recull de premsa

Cat. Ràdio "El Suplement" - 5/12/2020