Així dormen els animals

Petra Bartíková

Així dormen els animals

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,50€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-893-2

Nombre de Pàgines: 28

Mides: 23 x 27 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Setembre del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Així dormen els animals

Petra Bartíková

Ja sigui amagats en un cau, enfilats dalt d’un arbre, penjats de cap per avall, a sota l’aigua o volant amb un ull obert, els animals també han de dormir per recuperar forces per a l’endemà.

Però la seva manera de dormir és molt diferent de com ho fan els humans, com també ho és el temps que hi dediquen. Mentre que nosaltres no passem de les vuit hores al dia en posició vertical, hi ha animals que dormen fins a vint hores d’una tacada. T’ho imagines?! Del coala, per exemple, es pot dir que la seva vida és dormir enfilat a les branques d’un eucaliptus; i el poc temps que no dorm, menja. Una criatura ben estranya, no et sembla? I somien, els animals?

Si et pensaves que no, t’equivocaves de mig a mig.

Fins i tot les formigues tenen somnis!

Un llibre sorprenent amb TIPOGRAFIA juganera

Il·lustracions de: Katarína Macurová

Petra Bartíková

Petra Bartíková Va estudiar Literatura Txeca i va treballar diversos anys com a periodista. En el seu temps lliure, viatjava àmpliament i va descobrir molts llibres infantils, sobre els quals escrivia en un blog propi. Va deixar aparcat el periodisme per assumir un nou repte: exercir d’editora, pensar contes per a nens i escriure’n.

Katarína Macurová Nascuda a Bratislava el 1983, va estudiar al departament de Gràfic i Il·lustració de l'Acadèmia de Belles Arts i Disseny de Bratislava. Va cridar l’atenció del públic amb els llibres Why Won’t You Flower?, Lily and Momo, Which is the Right Ball? i Teaching Eddie to Fly. També està interessada en els gràfics en 3D. El seu treball innovador ja ha obtingut diversos premis prestigiosos, entre els quals destaca el Communication Arts Award of Excellence in the USA