Barcelona per a nens

Guia turística per descobrir la ciutat

Joan Portell Rifà

Barcelona per a nens

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 10,90€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9791-893-0

Nombre de Pàgines: 80

Nombre d'il·lustracions: 100

Mides: 15,2 x 22,8 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Barcelona per a nens

Guia turística per descobrir la ciutat

Joan Portell Rifà

Barcelona per a nens és una guia que presenta la ciutat tenint cura de donar una visió positiva, divertida i diferent d’acord els interessos dels més petits, seleccionant aquells punts d’interès on de ben segur que s’ho passaran bé. Pretén cobrir la informació que les guies convencionals “obliden”, ja que per moltes d’elles els nens i nenes no existeixen. I és que veure la ciutat amb ulls de nen pot ser una forma de conviure més i millor amb ells i convertir la visita a Barcelona en un record viu i inesborrable en la memòria dels vostres acompanyants.

Joan Portell Rifà

Joan Portell (Barcelona, 1965), pedagog de formació i professió, també escriu i fa crítica literària, especialitzada en literatura infantil i juvenil. Membre del Centre Excursionista de Catalunya des del 1980, aviat mostrà un gran interès per la muntanya que el portà a practicar l’esquí de muntanya, l’escalada en roca i en gel i el barranquisme, entre d’altres activitats. A principis dels noranta descobrí la bicicleta de muntanya, i ja no se n’ha separat. Des del 1992 fins al 1999 ha publicat rutes d’itineraris en BTT al diari Avui, amb més de 200 articles, i actualment ho fa a El Periódico, on ha publicat gairebé 300 itineraris diferents. Col·labora periòdicament en revistes com Cavall Fort, Descobrir Catalunya i NAT. Té publicats diversos llibres de rutes.

Recull de premsa

La guia "Barcelona per a nens" presenta la ciutat d'acord amb els interessos dels més petits (Sala de premsa de Cossetània)

Barcelona per a nens (Marina Muñoz Benito / diari El Periódico)

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -173- BARCELONA PER A NENS (programa Vols llegir? / Ràdio Nova-Vilanova del Camí)

Guia de Barcelona per nens del pedagog Joan Portell (Programa Amunt i avall / COM Ràdio)

Joan Portell, escriptor i pedagog, en presenta el seu llibre, 'Barcelona per a nens' (programa El matí de Catalunya Ràdio)

La revista "La Torre de Barcelona" publica un reportatge sobre el llibre "Barcelona per a nens"