Carmanyoles

Receptes saludables per a cada dia

Núria Gispert

Carmanyoles

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,90€

Col·lecció: Sensacions, núm. 13

ISBN: 978-84-9034-992-2

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Carmanyoles

Receptes saludables per a cada dia

Núria Gispert

Portar carmanyola a la feina és una pràctica cada cop més estesa i quotidiana, però sovint no sintonitza amb la idea de seguir una dieta equilibrada i saludable. La manca de temps fa que es recorri habitualment a amanides verdes, a restes de la nevera o a precuinats, sense tenir en consideració l’aspecte nutritiu del plat.

En aquest llibre us plantegem 60 receptes de carmanyola variades i equilibrades, i us oferim els millors consells d’organització a l’hora d’elaborar els menús, perquè resulti una tasca amena, atractiva i sense complicacions afegides.

Amb l’objectiu d’aprofitar els productes de temporada, el llibre està organitzat per estacions i amb propostes de dos plats —un primer i un segon— de dilluns a divendres. Però també hi ha, per a cada estacionalitat, una llista de cinc receptes més completes i nutritives de plat únic, per atendre les preferències de tots els lectors.

Núria Gispert, autora de Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana, un dels llibres imprescindibles del batch cooking, en aquesta ocasió ens ensenya a fer plats fàcils, atractius i saborosos pensats per gaudir, també a la feina, del menjar casolà.

Núria Gispert

Núria Gispert Vilà (1957) és periodista. Va començar a treballar en premsa escrita, va seguir a la ràdio i a finals dels vuitanta va entrar a la televisió (TVE) per presentar programes com La tarde o Buscados con cargo. Des d’aleshores ha desenvolupat la seva carrera professional en aquest mitjà i ha exercit diferents tasques en cadenes com Canal Sur i TV3. La Núria no és cuinera, però les seves àvies sí que ho eren. I d’elles en va heretar l’amor per la bona cuina i moltes de les receptes d’aquest llibre. L’afició, i l’obligació de conciliar professió amb família, l’han dut a estudiar i a planificar la millor manera de menjar bé, sa i variat. L’any 2019 va publicar Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana (Cossetània Edicions).

Recull de premsa

Vilaweb - 8/11/2020