Excursions a peu per Guilleries i Savassona

Francesc Roma i Casanovas

Excursions a peu per Guilleries i Savassona

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Miniazimuts, núm. 8

ISBN: 978-84-9034-952-6

Nombre de Pàgines: 72

Mides: 12 x 21 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Excursions a peu per Guilleries i Savassona

Francesc Roma i Casanovas

Aquest llibre us proposa quinze excursions pels espais de les Guilleries i Savassona, uns indrets fins ara poc coneguts per a la pràctica excursionista, però que poden esdevenir un marc incomparable per a la marxa nòrdica. Descobrireu llocs de ressonàncies històriques com l’Espluga Vella o castells com el de Savellana, però també una petita grimpada per una esmolada carena i molts senders i boscos que mai no s’acaben. En el llibre trobareu, també, informació sobre la durada, el desnivell i la topografia de cada itinerari, així com mapes i fotografies a tot color. Així mateix, hi ha una introducció que ajuda a fer una primera aproximació al medi que es vol trepitjar

Francesc Roma i Casanovas

Francesc Roma i Casanovas Va néixer a Sant Martí de Centelles el 1963 i és geògraf, historiador i excursionista. Tot i que fa més de trenta anys que surt a la muntanya, encara hi descobreix nous racons i elements oblidats o perduts. En aquest llibre us en presenta uns quants.

A Cossetània Edicions ha publicat diversos llibres, entre els quals Catalunya: 50 excursions per la història (2020), Cabrerès – Collsacabra – Llancers (2017), Excursions a peu pel Montseny (2016), Excursions a peu per Montserrat (2016) o Història social de l’excursionisme català (2008).