La vida secreta dels arbres

El descobriment d’un món ocult: què pensen?, què transmeten?

Peter Wohlleben

(Tercera edició)

La vida secreta dels arbres

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,50€

Col·lecció: La Mandràgora, núm. 2

ISBN: 978-84-9034-890-1

Nombre de Pàgines: 176

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Gener del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

La vida secreta dels arbres

El descobriment d’un món ocult: què pensen?, què transmeten?

Peter Wohlleben

(Tercera edició)

El bosc, sinònim de quietud i de natura intacta, és un indret paradisíac per a molta gent. Peter Wohlleben, un enginyer forestal de renom, ens permet fer una ullada a la vida oculta dels arbres i ens descobreix fets extraordinaris: els arbres es comuniquen, cuiden amb amor els seus fills i es preocupen dels veïns vells i malalts. També tenen memòria, emocions, records i són sensibles, s’intercanvien missatges, senten dolor i, fins i tot, es cremen al sol i els surten arrugues. Alguns arbres, com els roures, es comuniquen mitjançant substàncies químiques odoríferes: quan un arbre rep un atac d’insectes, envia senyals aromàtics i els companys del voltant que els reben es carreguen ràpidament de substàncies amargues que els foragiten.

Wohlleben aporta llum a l’espessor dels boscos i ens ofereix una mirada sorprenent a un univers ple de misteris. Ens narra històries fascinants sobre les habilitats inaudites dels arbres a partir dels descobriments científics més recents i de la seva pròpia experiència com a forestal.

Traduït per: Lídia Álvarez Grifoll

Peter Wohlleben

Peter Wohlleben Nascut el 1964, és un gran amant de la natura des de ben petit. Va estudiar enginyeria forestal i va treballar vint anys en un organisme públic de gestió forestal. Se’n va acomiadar per poder implementar les seves idees ecologistes i actualment gestiona terrenys forestals sostenibles a la regió d’Eifel, on treballa en la restauració de boscos primaris. Participa en programes de televisió, dona conferències, imparteix seminaris i ha escrit llibres sobre temes relacionats amb el bosc i la protecció de la natura. L’últim llibre que ha publicat es titula El bosc: una necrològica.

Recull de premsa

L'alzina de Colllbató - 18/02/2020