No vull dormir sola!

Laura Sala i Ketterer

No vull dormir sola!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,80€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-708-9

Nombre de Pàgines: 36

Mides: 30 x 25 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Novembre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

No vull dormir sola!

Laura Sala i Ketterer

En un bosc llunyà, hi conviuen moltes bestioles diferents: la Girafa Reticulata que té por de dormir sola, la Granota Brutota que fa molta pudor, l’Hipopòtam Brillantí que no sap fer petons... Com s’ho faran perquè una pugui dormir i l’altra es renti d’una vegada? I l’Hipopòtam, aprendrà a fer petons?

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Il·lustracions de: Ana María Aguilar Meca

Laura Sala i Ketterer

Laura Sala Belda (Barcelona, 1976) és llicenciada en Humanitats i Comunicació Audiovisual, Màster en Innovació i Qualitat Televisives de TV3, ha cursat l'itinerari de Novel·la a l'escola d'escriptura de l'Ateneu de Barcelona i actualment treballa com a redactora creativa.
Va començar a escriure per imitació. De petita llegia d'amagat el diari de la seva germana. I encara que no entenia molt bé per què escrivia cada dia el que li passava, el va començar a fer ella, perquè és la petita i les petites solen imitar als seus germans grans.
És autora de tres contes infantils: La nena de la sabata vermella, El Capità Espàrrec i La Fava Muricana s’ha enamorat; de tres llibres de micro relats: Micro relatos para romper el hielo, de puntillas i Pídete un día de fiesta; i de les novel·les El principio de todo lo demás i Olbido con b, publicada recentment.

Ketterer és Ana M. Aguilar, veneçolana de naixement. Ha viscut entre Caracas, Barcelona, Roma i Dublín. Ketterer és el seu univers creatiu: posa les Arts Visuals al servei d'empreses i particulars per poder cobrir amb projecció, innovació, professionalitat i bellesa les seves necessitats comunicatives. Ha treballat per a editorials, en disseny d'estampats i productes, en Visual Thinking, en esdeveniments i en Branding.
Ha desenvolupat la seva carrera a Barcelona com a Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Il·lustració a EINA, també ha fet Disseny Portfolio a l'Escola de Disseny BAU, a Roma (DAMS-Università degli Studi Roma Tre) i Dublín (Dublin Business School).
Ha treballat per a les marques Texeurop, Paez, Juanola, Universitat de Barcelona, Fundació Miró, Mister Karton, El Collaret del Pep o El Portal de l'Eixample, i en els Marklets Palo Alto Market, MIA, White Summer o Crim.

Recull de premsa

Mestra amb classe - 25/03/2019

La Petita Llibreria - 02/01/2019

Tens un racó dalt del món - 15/12/2018

Faristol - novembre del 2018