Què en saps, de Barcelona?

Preguntes i respostes

Marià Veloy i David Maynar

Què en saps, de Barcelona?

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,50€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-961-8

Nombre de Pàgines: 46

Mides: 22,5 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Setembre del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Què en saps, de Barcelona?

Preguntes i respostes

Marià Veloy i David Maynar

El Bartomeu i l’Ona han viscut tota la vida a Barcelona, i estan molt contents perquè podran ensenyar la seva ciutat als seus amics la Cèlia i l’Alim. A mesura que passegen per Barcelona, els venen al cap moltes preguntes. Cap a on assenyala el dit de l’estàtua de Colom? Quants carrers hi ha a la ciutat? Qui va ser el Floquet de Neu? Què és la mansana de la Discòrdia?

La curiositat d’aquests quatre amics els descobrirà que Barcelona és molt més guai que no es pensaven pas.

I tu? Què en saps, de Barcelona?

Marià Veloy i David Maynar

Marià Veloy (Barcelona, 1978). Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, fa més de dotze anys que es guanya la vida com a escriptor. Ha publicat dues novel·les, i un grapat de llibres de no ficció. També és autor de llibres infantils com Mi primer Machado, i dels contes de la col·lecció Els Més Grans per Als Més Petits, d’aquesta mateixa editorial.

David Maynar (Saragossa, 1970). Llicenciat en Belles Arts per la facultat Sant Jordi de Barcelona. Premi Junceda d’il·lustració multimèdia, ha col·laborat com a il·lustrador i dibuixant per a un bon ventall de projectes editorials, en l'àmbit del llibre il·lustrat (Tinc un any, Veig Veig, una tarda al parc...), aplicacions digitals, premsa i programes educatius. És l’il·lustrador dels llibres infantils de la col·lecció Els Més Grans per Als Més Petits, d’aquesta mateixa editorial.