Què hi ha a dins?

Descobreix la vida secreta dels animals

Giulia de Amicis, Cristina Banfi i Cristina Peraboni

Què hi ha a dins?

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,50€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-760-7

Nombre de Pàgines: 64

Mides: 24 x 30 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Octubre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Què hi ha a dins?

Descobreix la vida secreta dels animals

Giulia de Amicis, Cristina Banfi i Cristina Peraboni

Gràcies a aquest llibre podràs entrar en les cases més sorprenents dels “animals arquitectes” més enginyosos i originals, capaços de construir els seus caus amb una habilitat que els humans no podrien igualar! Què esperes? Descobreix en aquestes pàgines on viuen les abelles, les formigues, les guineus, els castors, els ossos, els pops i tots els altres “superconstructors”!

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Il·lustracions de: Giulia de Amicis

Giulia de Amicis, Cristina Banfi i Cristina Peraboni

Cristina Banfi, graduada en Ciències Naturals per la Università degli Studi, Milà, ha ensenyat en diverses escoles. Durant més de vuit anys, ha estat treballant en la comunicació i l'ensenyament científic a través del joc. També té una experiència editorial variada tant en camps escolars com educatius, sobretot per al sector dels nens i adolescents.

Cristina Peraboni, una veterinària que ha sigut una entusiasta de les ciències naturals tota la seva vida, sempre s'ha involucrat en la popularització i l'educació entretinguda de la ciència, a més a més d'impartir cursos de repàs per a professors i cursos de formació per educadors de museus. També treballa amb diverses editorials escrivint tant per a nens com per a adults.

Giulia De Amicis, des que completar el màster en disseny de comunicació el 2012, la Giulia ha treballat com a dissenyadora gràfica i il·lustradora. La seva feina se centra principalment en la presentació d'informació per a diaris, revistes i el sector mediambiental, amb un interès especial en l'ecologia marina, la geografia i els drets humans. En els últims anys ha realitzat diversos llibres per a White Star Kids.

Recull de premsa

Canal Blau / programa Memòria de peix - 10/01/2019

La Petita Llibreria - 03/01/2019

Petit Sàpiens - desembre del 2018

Diari Ara Criatures - 08/12/2018