Sofregit

50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

Enric Herce

Sofregit

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,90€

Col·lecció: Sensacions, núm. 9

ISBN: 978-84-9034-919-9

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Sofregit

50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

Enric Herce

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d’aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d’un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l’any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l’autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Enric Herce

Enric Herce és un xef hereu d’una saga de cuiners. Amb un cap extraordinàriament ben ordenat i una imaginació desbordant, escriu, pensa, cuina i realitza un món culinari propi, que forma part d’una forma d’entendre la vida com només l’entenen aquells cuiners que ho són abans que res i pel seu constant treball en la divulgació, exaltació i promoció de la cuina gironina en general i empordanesa en particular. Es dona a conèixer a través del col·lectiu Cuina de l’Empordanet; per mitjà de la seva tasca culinària, actualment al restaurant Aurum del Sallés Hotel Cala del Pi a Platja d’Aro, i també des de les planes gastronòmiques d’alguna de les més prestigioses publicacions especialitzades, com Club de Gourmets, Restauradores, Vivir el Vino, Comer y Beber, Sobremesa i Gidona, entre d’altres. Tot això l’ha convertit en un personatge fonamental en el firmament gastronòmic de Girona. És un home polifacètic, com n’hi ha pocs, que és, a més a més, un excel·lent fotògraf, dibuixant i artista gràfic, eines que usa amb gran habilitat per a la creació d’un món visual que serveixi d’escenari per mostrar el millor de la cuina del país. L’any 1992 publica el llibre Cómo sobrevivir en los restaurantes y disfrutar en el intento, un assaig carregat de sentit de l’humor on descriu les interioritats dels restaurants, i, l’any 2000, Girona, cuina a cuina, que obté el prestigiós guardó de millor llibre de cuina escrit en català al Gourmand World Cookbook Awards. L’any 2016 publica Un any a la cuina, amb una edició de luxe il·lustrada amb les seves pròpies fotografies i amb un pròleg de Jaume Fàbrega. Finalment, el 2019, treu a la llum el seu últim llibre: L’Odissea culinària, viatges gastronòmics per la Mediterrània, editat per Viena Edicions i escrit a quatre mans amb Jaume Fàbrega.

Recull de premsa

Tv Costa Brava - 27/07/2020

Gourmets El Periódico de Catalunya - 26/06/2020

Diari de Girona - 02/05/2020

Entaulats. El blog de Carme Gasull - 20/04/2020

Un Restaurant Caníbal a Berlín (EL SUPLEMENT) -17/04/2020

Webinar sant Jordi 2020 (4:59:30) - 23/04/2020

La Vanguardia - 24/03/2020

Catalunya Ràdio- El suplement - 22/02/2020

Diari de Girona - 22/02/2020

Presentació del llibre Sofregit a la Casa del Llibre- Youtube (Enric Herce) - 21/02/2020

GironaNotícies.com - 05/02/2020

RAC 1- Programa La Primera Pedra - 19/01/2020