Un tomb pel Camí del Riu

Jocs i descobertes per a l’entorn natural

Xavier Bayer

Un tomb pel Camí del Riu

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,80€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-785-0

Nombre de Pàgines: 60

Mides: 29 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Un tomb pel Camí del Riu

Jocs i descobertes per a l’entorn natural

Xavier Bayer

Aquest llibre proposa escapades als voltants dels rius Mediona, Bitlles, Lavernó i Anoia, al nord-est del Penedès, per gaudir en família, per tal de conèixer de primera mà el paisatge de la zona. A través d’il·lustracions molt precises i d’algunes fotografies, el lector descobreix els animals, els arbustos i arbrets, les herbes, les papallones, els ocells, els insectes, les pinyes i els bolets que s’hi poden trobar; allò que necessiten per sortir al riu; els perills que sofreix aquest medi, i tot un grapat d’elements naturals, històrics, culturals i patrimonials que val la pena conèixer. També trobarà, en tot moment, propostes lúdiques de jocs diversos (embarbussaments, laberints, recerca d’animals, etc.), manualitats per fer, un conte i algunes receptes de cuina amb aliments de la zona. Es complementa amb itineraris senyalitzats que faciliten les passejades.

Il·lustracions de: Judit Roma i Cendra

Xavier Bayer

Xavier Bayer (Vilafranca del Penedès,1962). Ha fet de mestre en escoles rurals de l’Anoia i el Penedès, de músic i també ha treballat en el camp de la investigació, la recerca i la divulgació a l’entorn de la natura (ocells, ratpenats, virus, etc.) i de la música tradicional. A més, ha realitzat 100 reportatges per a TV3 i altres mitjans. Ha participat en 50 treballs discogràfics, i ha publicat 21 llibres relacionats amb les tradicions, amb la música i amb la natura del nostre país.

Judit Roma (Igualada, 1971). Diplomada en conservació i restauració de béns culturals, tot i així ben aviat s’anirà orientant professionalment cap al món de la il·lustració, i d’aquí al dibuix de la natura i científic. Ha realitzat diversos treballs per a l’associació ADEFFA (Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona), a través de la il·lustració de material pedagògic, rètols explicatius per al centre, plafons per a exposicions, tríptics i cartells informatius. A més, ha col·laborat en llibres, contes infantils, revistes i publicacions periòdiques en línia de divulgació científica.

Recull de premsa

El Cargol - 10/01/2019

El3devuit - 30/11/2018

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia - 30/11/2018

Ajuntament de Sant Quintí de Mediona - 24/11/2018

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia - 24/11/2018