Un tomb pel Foix

Jocs i descobertes per l’entorn natural

Xavier Bayer i Blanca Martí

Un tomb pel Foix

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,80€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-125-4

Nombre de Pàgines: 60

Nombre d'il·lustracions: 150

Mides: 29 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Un tomb pel Foix

Jocs i descobertes per l’entorn natural

Xavier Bayer i Blanca Martí

Vols descobrir quins animals i plantes viuen al riu Foix? Saps fer-te un brunzidor o un taumàtrop per jugar? A la prehistòria quins animals hi havia al Foix? Saps què hi va passar dins la Cova de l’Or? Has vist els castells del Parc del Foix? Què et sembla si fem una excursió? Qui vol jugar a El remei màgic? Ens embarbussem una mica? Fem un pastís de garrofa? Com és un bufaforats? I un espernallac? I una fagina? I un xot? I un...

Il·lustracions de: Blanca Martí

Xavier Bayer i Blanca Martí

Xavier Bayer (Vilafranca, 1962). Ha fet de mestre en escoles rurals de l'Anoia i el Penedès, de músic també ha treballat en el camp de la investigació, la recerca i la divulgació a l'entorn de la natura (ocells, ratpenats, virus, etc.) i de la música tradicional. A més ha realitzat 80 reportatges de fauna per a TV3. Ha participat en 49 treballs discogràfics, i ha publicat 18 llibres relacionats amb les tradicions, amb la música i amb la natura del nostre país.
Blanca Martí (Barcelona, 1981). LLicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Va fer estudis d'il·lustració a l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona i dibuix a l'Escola de pintura Olga Valls i a l'Acadèmia Tàrrega. S'especialitzà en il·lustració científica a través de diversos cursos a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de València. Entre els seus treballs hi ha llibres científics i divulgatius, cartells per a parcs naturals, material pedagògic per a cases de natura i il·lustracions en revistes.

Recull de premsa

"Un tomb pel Foix", a través d'un llibre (Glòria Santamaria / Sala de premsa de la Diputació de Barcelona)