Univers Einstein!

Idees genials i siderals

Rüdiger Vaas

Univers Einstein!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,90€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9034-929-8

Nombre de Pàgines: 128

Mides: 14,8 x 21 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Univers Einstein!

Idees genials i siderals

Rüdiger Vaas

La revolució de l’espai i el temps

Albert Einstein, un geni i una estrella pop de la física, va reinventar l’univers fa més de cent anys. La seva teoria de la relativitat continua sent de gran actualitat, com acaben de demostrar les mesures de les ones gravitatòries. Però què va descobrir Einstein, realment? Com es van confirmar les seves teories? I per què són imprescindibles avui en dia per a qualsevol sistema de navegació? Univers Einstein! explica les idees enginyoses del geni més estrafolari del segle XX de la manera més senzilla i intel·ligent possible.

— ESPAI , TEMPS I E= mc²

La teoria especial de la relativitat: L’espai i el temps són una unitat; res és més ràpid que la llum.

—GRAVETAT I GEOMETRIA

La teoria general de la relativitat: Les idees innovadores d’Einstein ens obren la porta a un món ocult corbat.

— EL CURIÓS UNIVERS QUÀNTIC

Per què l’atzar segueix un patró? Per què va rebre Einstein el premi Nobel?

— MODELS UNIVERSALS A PROVA

On acaba la física d’Einstein? Com explica Einstein l’univers?

«Les coses més belles que podem viure són les més misterioses. Aquest sentiment és el punt de partida de l’art i de la ciència.» ALBERT EINSTEIN

Il·lustracions de: Gunther Schulz

Rüdiger Vaas

Rüdiger Vaas és periodista especialitzat en ciència i redactor de les seccions d’astronomia i física de la popular revista mensual Bild der Wissenschaft. És un gran coneixedor de la cosmologia moderna, sobre la qual ha publicat articles filosòfics i ha pronunciat conferències arreu del món. Ha publicat Der Tod kam aus dem All, Tunnel durch Raum und Zeit, Hawkings neues Universum, Hawkings Kosmos einfach erklärt, Vom Gottesteilchen zur Weltformel, Jenseits von Einsteins Universum, Signale der Schwerkraft i, en aquest mateix segell, Univers Hawking!

Gunther Schulz és llicenciat en disseny i especialista en infografies per a la física i l’astronomia. La il·lustració de coneixements científics és una de les seves majors inquietuds. El seu objectiu és traduir fets aparentment complexos a un llenguatge visual divertit i fàcil de comprendre. Les seves il·lustracions han estat publicades en nombrosos llibres, com Sterne finden ganz einfach, Hawkings Kosmos einfach erklärt, Vom Gottesteilchen zur Weltformel i, en aquest mateix segell, Univers Hawking!

Recull de premsa

Petit Sàpiens - agost del 2020